sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

ДИРЕКЦИЈА ЗА ИЗГРАДЊУ КУПИЛА НОВУ МАШИНУ

"Дирекција за изградњу" из Мерошине је купила нову грађевинску машину JCB. Цена машине је 106 000 евра, а по речима директора "Дирекције за изградњу" Јовице Марковића, куповином машине, радници Дирекције спремнији су да оговоре свим захтевима у побољшању инфраструктуре мерошинске општине на задовољство свих становника општине.

by

РЕШЕЊЕ О ИМЕНОВАЊУ ДИРЕКТОРА

Јовица Марковић, машински инжењер именује се за директора Јавног предузећа "Дирекција за изградњу општине Мерошина" Мерошина, на период од четири године.

by

Бојан Нешић: Сву снагу усмерити на инфраструктуру у наредном периоду

Ја сам нешто више од годину дана на овом месту. Урађено је доста тога, али ми нисмо задовљни, мислимо да може још много тога да се уради. Имајући у виду свеопшту ситуацију у друштву и економији, успех који смо постигли у току протеклог периода је за општину Мерошина велики. Урађено је много тога, директно из буџета, без помоћи Републике, као што је колектор-канализација у дужини од три километара. У селу Облачина завршен је водовод и бунари за снабдевање водом. Успели смо да активирамо неколико домова култу

by

ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА ПУТА МЕРОШИНА - ЛЕПАЈА

После отежаног одвијања саобраћаја на путу Мерошина - Лепаја, мештани ових села ускоро ће моћи несметано да се крећу до својих домова. Ових дана реализује се прва фаза радова, такозвано тампонирање, а уколико временски услови дозволе, до краја зиме пут ће бити асфалтиран. Путаре је јуче посетио председник Општине Мерошина Бојан Нешић.

by

УСКОРО ПОЧЕТАК РАДОВА НА ПУТУ ЗА ЛЕПАЈУ

Мештани Баличевца и Лепаје због лошег пута отежано долазе до својих домова. Почетком године Министарство привреде је одобрило средства за изградњу пута до Лепаје, а после великих поплава широм Србије, пројекат је привремено стопиран. Ових дана пројекат је поново покренут. Међутим, због лоше финансијске ситуације, Министарство привреде финансираће, уместо 59 милиона динара, половину вредности пројекта, а остатак ће издвојити локална самоуправа у Мерошини. Тим поводом у Мерошини је потписан Уговор о почетку р

Претражите вести

Саша Јовановић

Председник општине Мерошине

email

Oпштина Мерошина

place Цара Лазара 17, 18252 Мерошина, Нишавски оkруг Србија

local_phone 018/4892-023, 4892-034, 4892-035

email opstinamerosina@gmail.com

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right